Followers

Loading...

BEst FRiend F0rever

BEst FRiend F0rever

My Friend

My Friend

We Are Best FriendS

We Are Best FriendS

Just Friend

Just Friend

Thursday, December 30, 2010

PaNdAi BtOl !!!!!!!!!



Pandai btol laa bdak yg bername taxi......walau pown die baby tpi die pndai tau!!!!aku ske sngat citer tu mmg best arrrr........aku ske tgk citer tu sbb ade sajer...gelagat die tau......semuwe family aku ske tgk citer tu kcuali adek aku dgn ayh aku.......smpai cni je la kowt......

Wednesday, December 29, 2010

BeSt JgAk!!!!!!

ishhhhh............best arrr...........citer bukan diriku hari ni......tpi citer bkan diriku hari ni mmg klakar arrr .... sbb ade loki.....Loki tu mke die sme cam ryo tpi bkan rio laaa.......loki niee die jadi watak samseng tpi klakar arr...dlm citer ......

MIzz U all ...

yeah!!!! x lme lgi skolah akn bermule huhuhuhu best nyerrr......:D x sabar2 nie...........nk jumpe ain , siti , nik , fazleen , edriana & sofia ... xsbr laa ...








 nie la best freinds aku .. sumer cute kan ? hahha .. aku rindu k0rang sumer laa ... ta0n dpn kte xdpt b0rak2 dlm klas  .. cume waktu rehat jer .. k0rang xper .. klas sbelah jer .. aku ja0h ke hujung .. kesian aku  .. huhuu .. Ain , die beak , cute , pham prasaan org  & byk lgi laa .. ed pulak , ermm cute laa jugak , baek sket jer laa .. s0f , baek , cute & samer mcm ain laa ... nik pulak .. smer jer mcm edriana .. klu siti dgn leen .. samer jer prangai d0rang .. due2 cpt mraj0k .. hahhaah .. jgn mrah ...

ape2 p0n aku syg k0rang & aku rindu kat k0rang ..
muahhh ,....
nice reading  ..

Tuesday, December 28, 2010

RiNdU NyErRR........

Alaa cinte kirana dah habis daa......x dapat tengok galang and kirana....iskkk.... :'(........


tpi xpe mase aku blik kampong hari tu aku dapat tengok galang lagi tpi kirana x dapat laa tengok......macam ni tau aku tengah makan nasi lepastu adek aku pangil aku"kakak2 randy pangalila"aku lri cepat rupenye galang main citer nada cinte.... ini dia.....inilah die poster nada cinta.....best citer dieee.......


MENYUSAHKAN BTOL LAA!!!!!

Ishhh adek .....aku ade saje je dowh nk sangat ltak jw marriot hotel......geram btol akuu......ngan adek aku niii.......klu aku x kasi ltak nnti die nangis plak....nnti aku kne pkol plak.....sape nk tengok tengok laaa..... klu x nk tengok pownn nie adek aku pnye pasalll.... ikut je laa kte dieee klu x nnti die nangisss cam bdak kecik..

posted by:syaza.....

SuSaH Ke?????

Alamak taon nie masuk drjh enam.........aku dh takowt nie..... UPSR x sampai setaon pown lagi...
aku rse dlm sembilan bulan lagi kowt...kowt laa....UPSR tu susah ke???? tpi mak aku kte klu kite blajar tak ade susahnyerrr......aku rse ade btol nye kate mak aku....ok laa sampai cni je kowt....maybe syaza akn sambung blik.....

posted by: syaza.....

CuTi SkOlAh Dh Nk AbIsS DAA!!!!!

Yess akhirnye cuti skolah nak abiss daa huhuhu bestnyer.......:D.x sabar2 nie nk start skolah isnin depann tu.......XD.yg pling aku xsabarnye nk jumpe kawan aku ain.,ed,sofiani,fazleen and siti huhuhuhu bestnyerr.........
yg aku pling sedih sangat x sme klass ngan dierang..... :'(.x pe yg penting aku bleh dpat blajar.......tpi ade qusyairy tu laa yg bestnyerrr........:D.die tu klakar die tu bleh buwat org ketawe......tu je laa kowt.......
MIZZ U ALL..........

Posted By : Syaza..... :)