Followers

Loading...

BEst FRiend F0rever

BEst FRiend F0rever

My Friend

My Friend

We Are Best FriendS

We Are Best FriendS

Just Friend

Just Friend

Thursday, January 27, 2011

Oh tidak!!!!

Oh tidak!!! besok ade merentas desa  kt skolah kbangsaan ....aduh dh lah jaoh plak tu thun lepas org pling last adelah aku dgn ashrisha power kn kitorang hehehe.....perh... penat gilerr arr waktu tu...tu laa kitorang berjalan best jgak jalan2 ngan ashrisha wat lwak bodoh kt tgh jalan... hahaha....

Wednesday, January 19, 2011

Sorry!!!!!

Yg psal buku novel tu bkanye bku novel aku mahu saiz S tpi kasut tumit tinggi sbb semalam aku tergese-gese sbb adek aku pown nk main internet aku dh tulis buku novel sarah dan kasut tumit tinggi aku nk cari gmbar sarah dan kasut tumit tinggi abis tu aku nk tergese-gese first aku nampak buku novel aku mahu saizS aku ambik je laa gmbar aku mahu saiz S .....haishhh kelam-kabut btol laa aku ni....

Bru nk beli hadiah untuk ain tpi xjdi.....

Bru nk g Mid Valley nk bli hadiah untuk ain tpi x jdi plak.....sbb nk g majlis hari jadi adek sedare aku kat MC DONALD.....





Tpi best jgak pgi majlis hari jadi adek sedare aku....dpt mkan kek coklat ermmm yummy!!!!sedap tau....


ni je lah yg aku dpat tangkap....mlazz laa nk tangkap gambar bnyak sangat mak aku kssi hadiah untuk die sebuah novel aku mahu saiz S


Aku x ske laa prangai adek sedare aku dh lah gedik bru drjh 4 gewdixx......dh lah mak aku bli novel tu dkt kedai buku MPH.....






SMPAI SINI JE LAA KOWT OK LAH BYE